gråt / skratt

hejsan bloggen , glömde skriva innan idag . igår va jag hos linda jag vet inte hur man ska förklara den kvällen allt blev riktigt kaos . alla grät och va arga alla förutom issa tror ja som gick runt och tröstade alla ist iaf så bråkade maja och maria och tillslut kom faktiskt marias mamma och hämtade henne men då hade allt redan löst sej . sen bråkade jag och felle om lite små saker . men det löste sej också vi alla somnade efter två filmer . haha men innan allt hände så flummade jag och issa runt :D vi låg på golvet och sjäng och sen så filmade dom oss och shit . haha . klockan 12 ungefär startade filmerna vi kollade på någon bra film som jag inte vet namnet på ( hehe ) efterden kollade vi på american pie - beta house . sjukt roligt efter den somnade alla vi hade jätte skojj precis som en tjejkväll ska vara skratt gråt :) men sorligt nog åkte ju en av oss hem /: när vi sen vaknade på morgonen så åt vi frukost och kollade om american pie . vi körde också viskleken ^^ hehe efter det började alla dra sej hemmåt men jag stannade hos linda för vi skulle kolla på våran match elr linda skulle spela . jag och maja skulle titta jobbigt nog förlorade vi . sen färgade jag min systers hår vilket blev helt misslyckat för jag råkae hälla i fel burkar ( vadå jag hade ju bråttom ) . sen drog jag och linda te valsta vi handla lite gott och kollade sen på film . men nu ska jag välja kläder tills imorn om ja nu ska tte skolan ?
puss på er :)


shopping


hej , idag gick jag upp 09.00 -.- jobbigt jobbigt . men det vra värt de jag och mamma åkte och shoppade . jag fick ihop ett par kläder och mamma köpte också lite granna . min älskade plattång fick jag ( yeey ) aja nu ska jag färga håret och köpa present te linda . pussar på er ! :)

här är de jag köpte ;
handväska - vero moda
linne - gina tricot
plattång - jysk
bh - H&M
jeans - vero moda
munk jacka - bikbok  


nyduschad

hejsan bloggen !
har inte skrivit så mycke på ett tag men ni vet skolan tar all tid . iallafall så idag var jag i skolan sen åkte jag och issa och storhandla mat me hennes mamma . efter det åt vi på donken mums säger ja . felle väntade på oss här hemma och vi mötte henne i valsta . sen tralla vi runt lite & träffade zandra balnd annat . efter det satt vi och chillade me milad och carlos utranför min hus typ ^^ aja nu ska jag käka lite sen sova (a)

fin bild men jag bjussar på den ( i finland ) ^^


love / i ' 

sjuk ?

haha ida vaknade jag klockan ett . ups skolan då tänker ni men det är lugnt jag är fortfarande sjuk boring !
men nu är jag hungrig ska nog gå och äta ngt . .

dröm sött


jag på grönan i början av sommaren :)
jag har inte gjort ngt speciellt idag så jag har nästan inget att skriva men lie kort kan jag ju berätta . först vaknade jag 11 då gick jag upp och kollade på dh och smsade me alla som va i skolan . sen typ kollade jag på tv spelade på nya elgitarren , efter att mamma kom hem så åkte vi snabbt till eurostop där träffa jag cindy issa och felle . jag handlade godis till josef i present ( okej inte så rolig present men han sa vad han ville ha och han fick det ^^ ) sen åkte vi och handlade kebaba& fanta . först mat sen tårta/glass me maränger . sen fick han sin present han blev glad . men isas räddade min kväll hon kom för att hämta sin bebbo ( ipod ) så vi gick en promenad nu kom jag hem och nu ska jag käka chips =)

love / ida

GRATTIS LILLEBROR !

 
idag fyller min lillebror år . vi väckte honom me frukost på sängen han öppnade ett paket som var en playstation kontroll ( eftersom att hans gamla e sönder ) sen fick vi en elgitarr me förstärkare som han hade önskat sejj ett tag . han fyller 12 år en liten tolvåring har vi nu i familjen !

i finland ;)


elgitarren


förstärkaren & kontrollen !

kolla på hans blogg också ( http://jowee.blogg.se/ )

sjuk

ja då var man hemma från skolan . men det blir bättre hoppas ja . men idag har jag faktiskt städat lite kollat på dh och druckit te me varma mackor (a) skriver sen ..


a beautiful girl .

ska sova va nyss me felle & issa beautiful girls . .
vi drack oboy ska typ duscha nu . puss


jobbigt förkyld

hejsan bloggen .
idag har varit en irriterande dag jag har nämligen blivit riktigt förkyld & hals ont + hosta ( feber & influensa nästa eller ? ^^ ) aja det gick bra i skolan idag iallafall . & efter skolan drog jag och issa till stan , felle hade tydligen ingen bussbiljett så hon stanna hemma . när vi kom fram iallafall så gick vi direkt till weekdays affären där issa skulle leta cheep monday men när vi kom dit hittade hon inga perfekta -.- typiskt issa . haha iallafall så gick vi förbi gina och kollade men dom var förstora ( jag var så hungrig ) , då frågade hon snällt om vi kunde gå tillbaka till weekdays '' man hittar alltid några andra gången (a) '' mhm yeah right tänker jag men vi gick dit och hon hittade faktiskt två ! men hon valde ett par mörk blå efter 15 minuter i provrummet haha , sen gick vi till mcdonald ah vad gott ! sen drog vi hem , och nu sitter jag här och väntar på felle & kanske issa om hon kan .. vi ska kolla på film och myspysa jag bloggar nog senare !

kisses '

godnatt


nu har jag varit ute me issa & felle ett tag . först satt vi vi datan men sen gick vi ut & tog bilder !
men jag börjar känna av m,in förkyldning mycket så jag gick hem vid 9 , & nu sitter jag vid datan men den ska snart stängas av tänkte ha en hemma spa kväll kolla på desperet houswives och ha tända ljus och sånt .
visst låter det skönt ?
aja jag kan berätta lite kort om imorn också . först ska jag upp till ungefär halv 7 tiden . då blir det kontaktid och idrott ( trååååk ) sen blir de lite andra lektioner som jag inte orkar skriva xd . efter skolan drar jag och issa och felle nog till stan . det  var nog hela dan imorn !
kärlek / ida


dagens outfit



linne - gina
cheep monday -  wickans gamlingar 
svartkofta - h&m
skor - wedins
hår - utsläppt

.

hemma från kista ! köpet idag blev litet men iallafall :d

+ en redbull & en glass ! <3


hejjsan

nu ska jag åka me issa & felicia till stinsen . dom skulle tydligen kolla på kläder . men jag ska shoppa nästa helg så nu ska jag bara kolla på present till linda hon som fyllde 14 i måndags . är ganska trött eftersom att jag gick upp vid tio & sen hade mamma sett min fina video där jag flummar runt på drakudden -.-' . skriver mer sen !
pussar & kramar



linda på hennes fjortis dag !


godnatt


nejj nu måste jag nog sova . ska upp ''tidigt'' imorn . väckte precis mamma ( ups )
pussar & kramar

äntligen

äntligen klar me mitt rum , har lit kvar att göra som att dammsuga & damma . men det får bli imorn !
före ;
  

efter ;
   

( klicka på bilderna för att få dom större )


min egna sommarplåga !


vilken header ska jag ha ?


 

klicka på dom så blir dom större .


outfit

 

outfit ;
tröja ; vitt linne - gina .
tjock tröja ; blå mjukiströja - systers garderob .
byxor ; cheep monday - now
hår ; slarvig bulle mitt på huvudet
smink ; mascara + finntäckning

outfit på kvällen ;
tröja ; vitt linne - gina .
byxor ; rosa mjukisar - h&m
hår ; slarvig bulle mitt på huvudet
smink ; -

första inlägget

hej ny blogg som maja har fixat . precis som issa ska jag fixa dej en länk maja . aja idag har jag vart på willys & handlat godis me min syster efter det gick jag hem och städade . eftersom att jag inte riktigt har fått ordning på mitt rum sen vi flyttade satt ja upp lite tavlor och sånt . så jag har haft en riktigt tråkig och nyttig dag idag . jag är inte riktigt klar men de börja se bra ut . hade hoppats att få träffa issa och felle idag men det blev aldrig så . jag hade fullt upp . tänkte ha en film kväll hemma hos mej idag . någon som vill komma ? bara att säga till !
kärlek .


RSS 2.0