bäddat klart

Ja jag väntar fortfarande på att dom ska komma . Dom e verkligen sega haha juste det blir nog lite lan idag också me issu men jag venne om felle blir så glad över det men om hon inte vill så gör vi ju inte det såklart =) Iallafall har jag faktiskt bäddat klart nu och ska precis fixa naglarna det blir lite brun utan sol också sen är jag helt klart färdig för en kväll me film och data + härligt sällskap . Så jag bloggar nog senare när dom har kommit .

Ha det bra !


halloween

Hejsan alla söta läsare ! Har ni det bra nu på halloween ? Hoppas det , iallafall väntar jag på felle & issa nu . Vi ska låna skräckisar av filli jag har precis tänt en marschall - Vet inte hur det stavas men ni fattar - det blev jätte fint , mamma bakade kladdkaka fast hon improviserade med chokladpuddings pulver för kakaon var slut . Men det ser faktiskt riktigt gott ut med min hallonsoda till muums . Nu kom våra gäster till oss mammas kompisar & johanna ska ha datan . Så jag bloggar senare !

Puss och ha en riktigt trevlig och kuuuuslig kväll !


design

Nu vill jag veta om jag ska ha den jag har nu som header eller den gamla ? Den nya ska såklart finslipas lite på kanterna och kanske en annan färg ? Vad tycker ni ? hur ska den se ut ?
 
nya eller gamla ? =)


outfit


- Så här ser jag ut på halloween !


ringa lilla felle =)

Nu är det dags för mej att ringa felle tror jag ! Nu har jag nästan städat klart sen ska jag rensa på farmville sen ska jag baka åt mamma ! =)

Kisses !


irriterad på en person

Shit vad irriterad man kan bli på vissa personer ? Asså trodde jag skulle slå söner datan eller typ kasta den i marken ? :@ gaaaaaah !

godmorgon ?

Nackdelen till att man är uppe sent är att man sover så länge på morgonen då . Min mamma väcker mej alltid tillslut !

Idag vaknade jag halv två (a) då åt jag lite frukost och sen satt jag mej framför tv:n men nu blir det ett inlägg på bloggen . Jag har fått ett par roliga kommentarer tack ! fortsätt så , det blir roligare att blogga då . Idag blir det nog en ganska slap dag för mej . Jag mår inte så bra lite snuva & halsont , feber nästa ? Men det ska nog bli en liten prommis me fillifjonkan och sen skräckfilmer me felle & issu ! Ja så ser nog min dag ut . Idag ska jag vara uppe så länge jag kan efter som att dt är sista dagen på höstlovet . Eller iallafall sista dagen som man kan vara uppe länge . Och imorn ska jag sova ut länge länge , juste idag ska jag handla godis också . Jag issa & felle ska sluta äta godis nu efter lovet i ungefär en månad till att börja me . Önska mej lycka till :O Jag kommer nog inte klara det men ändå ? Haha vi får ju käka chips och dricka läsk så det ska nog gå . Man blir ju iallafall kanske smalare och sen får man bätrre kost och man minskar hål i tänderna kan det bli bättre ?! Men nu ska jag städa mitt rum lite innan jag fortsätter dagen =)

Puss på er !


någon som vill hjälpa till ?

Ja nu är problemet att jag inte kommer på någon bra idé sen så vill jag fixa på photoshop någon som kan fixa åt mig ? =)


ny design

Just nu fixar jag en ny design också . Vad tycker ni att jag ska ha för färg ? Funderar på lila kan det bli snyggt ? Tack för kommentarer !


hejsan hemma igen

Då var man hemma igen . Förlåt för lite dålig uppdatering men filli skaffade blogg idag så jag hjälpte henne & det tog också hela min blogg tid ni kan titta på den här säg va ni tycker !

Iallafall fixade jga mej sen åkte jag in till stockholm skulle spela cybertown sen på konfirmation igen =) Jag fick sällskap av filli på tåget och vi köpte lite godis innan vi åkte , sen när vi kom in till stan köpte vi chai latte jag tjatar alltid på alla att dom ska smaka så jag bjöd henne på en och jag tror att hon tyckte att det var riktigt gott ! Happy face fore me ! Iallafall så gick det bra på cybertown =) Och sen konfirmation lite häng me kompisarna vad mer kan man begära ( stavning ) ? Sen hämtade mamsi mej vi hade ett litet '' bråk '' i bilen . Men det löste sig , nu ska jag mysa i min säng me lite gott & film . Har faktiskt skit ont i halsen :O inte bra inte bra ?! Nu ska jag avrunda mitt inlägg me en bild och sen så skriver jag senare ! & till dej som kommenterade och skrev att jag är en nattmänniska .. Ja det är nog absolut sant .

Puss på rumpan !


sova ? nej skulle inte tro det !

Haha jag är skit pigg jag =) skulle inye tänka mej att sova nu ! Skit taggad på att dra ut eller något sånt ? Någon som hänger på ? Bara att säga till .

Idag har jag varit me mina kusiner som var hos mormor idag & igår . Jag vaknade först vid klockan 12 sen gick jag upp vid ett sen så drog jag dit efter att jag hade fixat mej . Efter det var jag ju me mina kusiner som sagt , sen mötte jag fillis vi gick till valsta och handlade kebab dricka godis & hårfärg för vi tänkte kolla på film (a) Sen blev mitt hår lite cp så jag färga en gång till och filli färgade också håret då . Nu har jag precis haft ansiktsmask & brun utan sol . Det blir väll en film & fixa naglarna någon som vet en bra film ?

Pussar på er !


sov gott

Nu ska jag sova . Sov sött

Pussar & Kramar !


sova

Ja jag kollar fortfarande på den andra filmen & spelar fortfarande men ska nog sova snart för ska nog vara me mina kusiner imonr på morgonen och jag måste ju orka gå upp då

Godnatt på er !

bröllops duellen

Okej ingen hann säga vad ni tyckte vilken film jag skulle titta på . Men min syster kom & sa vilken film jag skulle titta på och det blev bröllops duellen . Jag tyckte den var sjukt bra ! Rolig och kärlek den typen av film brukar jag gilla , dessutom gillar jag rysare / skräckfilmer =) Nu ska jag titta på den andra .


vad tycker ni ?

Ja medans jag väntar på farmville ska jag sitta och mysa framför en film men vilken ?

Bröllops Duellen eller Shopaholics Bekännelser ? =)

kan det bli bättre ? =)

Nej det blev inte så att vi somnade .. Haha vi var nog uppe tills klockan var halv 6 eller något sånt kanske längre ? Iallafall så var vi värsta nördarna igår men ni får ursäkta oss vi blir sånna ibland , men vi hade faktiskt jätte kul igår / idag . Sen vaknade vi ganska tidigt typ vi gick upp och gjorde varm choklad och våfflor me blåbär & glass åh snacka om att man blev mätt men det är ju bra , sen så spelade vi farmville ett ganska långt tag till =) sen så trallade felle hem och jag och issa blev skit utråkade så vi stack till stockholm ( okej felle hängde också me efter lite övertalande från mej ) Där i stan käkade vi på pizza hut efter ett evigt letande efter en '' resturang '' Iallafall bestämde vi oss för pizza för issas skull snällt eller hur ? där beställde vi en så kallas '' pizza hut meal '' typ .. Vitlöks bröd som förätt pizza som huvudrätt & sen glass me chokladsås kan det bli en bättre stund i stockholm me sötisarna ? Jo det kan det godis efteråt me en latte ! Sen drog vi hem och på tåget kom det in  några aik:are dom flesta tog nog tåget innan . Men jag är ganska happy vi har slagit ut hammarby jävlarna ! byebye allsvenska för er och hejhej superettan jävla ÖB . HAHA skadeglad ? hihi men mitt aik lag är bäst jag är stolt !!! vi vinner nog i år :) Men jag hoppas faktiskt att djurgården ska vara kvar för annars blir det tråkigt :O Eller hur ? Eller ja det blir nog kul att reta alla men vadå skit kul nästa år ? neeeeeeeej ?! hahah =) Jaja nu kanske det blev lite långt inlägg eller vad tycker ni ?

Pussar på er & mest på er aik:are !

trött

nu är jag fan as trött .. men jag måste vänta i 20 minuter till jag & issa fastnade lite framför dh , men nu har jag fixat felles täcke också . skit irriterad men det är nog för att jag är trött . aja det blir väll sova direkt efter att jag har planterat nytt och sånt på farmville för då har jag och issa nog lanat klart =)

Puss på er


lanar me issa

=) ja vi gör typ det . Haha seriöst vi har suttit vid farmville ändå sen typ tolv men vi är som vi är eller hur issa ? hihi iallafall så var vi ute ett litet tag och handlade sen gick vi hem te dom och packade kläder och sånt eftersom att dom slaggar här inatt ! Först när vi kom in la jag upp typ en picknik filt och dukade lite fint på deras sängar så snackade vi om allt mellan himmel och jord . Sen satt vi på datorerna och så har vi spenderat natten (a) Jag måste vara uppe tills klockan halv 5 för då är mina jordgubbar på farmville klara :D haha nörd ? jag vet stolt nörd !

gaaaaaaaaaah vilken tönt jag är ^^


baka

Ja nu när brun utan sol torkar i ansiktet tänkte jag gå ner och baka något gott men det behövdes inte för någon hade redan bakat kladdkaka mums . Så nu ska jag sminka mej & äta kladdiskakis sen drar jag någonstans me issa
Ha de bra !


wickans tjejmiddag

Godmorgon alla ! Igår så orkade jag helt enkelt inte blogga när jag kom hem . Jag hade ganska mycke att tänka på och dom tankarna stör mej än idag . Aja hennes middag var kul förutom när det kändes som vissa personer stängde ut mej & issa . Menmen inte vet vi iallafall så var det skit god mat och gott sällskap :) Sen stack jag hem och issa också hon skulle sova hos mej men det gick inte /: Haha jaja så illa va det inte sen så stängdes min data av några gånger den ska nog in på lagning ? sen orkade jag inte så jag satt och tänkte och kollade på film tills klockan blev 02.45 för då somnade jag framför desperate housewives . Nu ska jag fixa mej lite sen ska ja vara me issa & felle ? vi får se vad vi hittar på (a)

Pussar på er !


väsby centrum

Ja nu har jag vaknat till och duschat (a) Nu ska bara brun utan sol torka in . Sen drar jag & issa nog till väsby centrum och handlar present till wickan .

Puss på er !

hum ?

Det är något cp me våra datorer tror jag , för issas filmer kommer inte fram . Dessutom är jag sjukt trött fattar inte hur jag kan vara det men ah . Haha nu ska jag checka annan film tills issa kommer tillbaks på msn fast jag kommer nog somna me datan i famnen men jaja haha mysigt mysigt (a)

Vet inte varför men jag älskar att ta halva bilder ? :O


film

Kom precis hem från issa , jag och felle stack dit och kollade på film . Eller ja asså det var inte planerat men jag startade '' wild child '' på hennes data sen helt plötsligt satt alla tre och tittade men felle gick efter ett tag . Nu ska issa skicka en film till mej för jag har inga bra hemma :) Juste mitt comviq kompis har gått ut så om ni vill mej något är det bara att slå en signal om ni inte har mitt nr och vill ha det skriv en liten kommentar eller fråga någon om dom har det ! Puss

vill handla

Nu vill jag handla kebab är fan aaas sugen :O Men felle är seg och vill inte gå upp me mej -.- vi får se hur det blir =) Puss


söndags ångest ? haha nej !

Förlåt för jätte dålig uppdatering men i fredags var jag ju på konfirmation sen så sov jag hos alexandra den tösen . Sen så åkte vi till vällingby centrum och checka lite i affärer och drack latte =) Skit gott älskar latte (a) Efter det åkte jag hem och träffa lilla issa . Vi lekte lite sen sov jag hos henne haha vi hadwe skit roligt igår skratta hela kvällen . Det var vissa personer som blev irriterade på våra röster och garv senare . Iallafall kollade vi på '' American Pie - Naked mile '' Den är as rolig , Och sen vaknade vi till idag vid klockan halv tolv eller nej förresten halv elva eftersom att man ställer tillbaka klockan idag . Idag är det söndag men har jag södags ångest ? Neeeeeeej det är höstlov :D Ska käka lite godis nu ! Puss


Jag & Alexandra med latte muggarna i hand =)

komfimation

Nu ska jag på konfirmation . Fast fixar mej lite elr ah plattar håret och byter kläder eftersom att wissem smutsade ner mina brallor -.- Jobbig han va asså !
Aja puss på er !

bilden

Här kommer bilder från igår (a)

Mitt och issas konstverk :)

skolan

Förlåt för jätte dålig uppdatering igår. Men asså min data fuckade skit mycke igår så jag kunde inte skriva . Haha hoppas det är förlåtet . Hihi aja igår hände ett par jätte roliga saker i skolan . Jag och issa målade upp ett hjärta på väggen me målarfärg , sen doppade vi våra händer i målarfärgen och sen tröck vi upp det på väggen men vi fick as mycke skit för det men det var det faktiskt värt . Jag kan lägga upp en bild senare när jag kommer hem . Nu sitter vi iallafall på so och skriver om kristendomen fortfarande men snart blir det nog ett litet '' fint '' häfte om kristendomen . Det är faktiskt ganska skönt att sitta och bara skriva på lektionen . Men nu ska ja spela speeel på google ; WINTERBELLS !

Puss på rooomphan !


skolan

Sitter i skolan igen bloggar när jag kommer hem :)

trött & godnatt

Hm nu när datan har fuckat och jag har tittat klart på desperate ska jag nog sova :O
Tidigt för att vara jag men ah shit så kan det vara . Har varit trött två hela dar nu så nu är det väll dags att sova !
Så .. Godnatt & Puss på er min fantastiska läsare
( plus att jag inte kan lägga in bilder -.- )


sanningen

Kom på en sak fick ett sms av en speciell kompis till mej igår . Hon betyder verkligen mycke och hon saknar det , Som om inte jag gör det också liksom ? Vi satt typ ihop förut och sa allt till varandra från himmel & jord . Vi var dom två tvillingarna släppte inte taget för något . Alla saker som man gjorde två & två var det vi och alltid tillsammans efter skolan , vet inte vad som hände men allt är liksom inte samma sak längre ? Det är något som försvann . Allt vi hade byggt upp rasade ihop vi fick nya kompisar och vi börja raderas från varandra . Från tighta tvillingar till bortblåst .. Jag mår inte bra av att skriva det men det är sanningen , vi hade inte tid för varandra och jag vet att jag har gjort dom flesta misstagen men hon har också gjort bort sej totalt . Vi försöker vara me varandra så mycke som möjligt men det kommer nog aldrig bli som förut ? Utan dej skulle jag inte vara den person jag är idag du gjorde mej till en bättre person men nu när du försvann , försvann även det . Jag ar blivit en sämre person men du peppar mej än idag för att inte bryta ihop totalt . När jag än behöver dej ställer du upp du finns där som en extra hand och hjälper mej . Alla skratten jag kommer ihåg haha alla minnerna (a) kanske att vi försvinner men minnerna stannar kvar dom är kvar i mitt hjärta föralltid . Tack vare henne ***** så står jag här jag där jag står & tack vare henne är vi kompisar fortfarande för vi ska kämpa för det här . Jag ska behålla henne som kompis tills döds ! Tack gumman föralltid kompisar ? 

Läs texten och tänk efter du vet vem du är ..


skolan

Haha vi sitter vid datan mycke i skolan ? Haha iallafall har jag haft provet nu . Hoppas att det gick bra ! Asså jag svarade på allt tror jag :O Nu har vi so den slutar om 5 minuter har skrivit en text om kristendomen nu i tjugo minuter ungefär ? Efter so slutar vi för idrotten är inställd yeeey :) Nu ska jag stänga av laptopen för snart kommer min lärare tillbaka och då ska vi nog få betyg på våra skrivuppgifter skriver när jag kommer hem haha !

dags att sova

Ja nu är det dags att sova . Har legat i sängen sen klockan var elva . Kan nog det mesta på provet nu så jag hoppas på starkt G ! Haha iallafall fuckade desperate men jag hann se lite & dam dam dam .. Jag vet vem som har strypit Julie & gjort henne me barn :O
Godnatt ! 

helt slut

Jo så nu kan jag allt på pappret så nu hoppas jag fan att jag ska få g ! Annars vill ni inte se mitt ansiktsuttryck och ni vill inte vara me mej efter den lektionen . Juste skulle skriva ett '' skämt '' till er :
 
Vet ni varför hösten är den bästa kärleksmånaden ?
Nej ?
Jo för det är så mycke lööööööööv i luften (a)

Ska titta Desperate housewives nu lite sent på datan min syster skicka just avnittet till mej på datan .
Och nu fick jag det andra som kommer nästa vecka haha .

Puss på rumpan !

fuck this shit

Fan vad sur jag blir när dom skriver att man ska kunna saker men inte har skrivit det i boken ? ad fan tror dom om oss att vi sitter och söker på datan ? Nej vad fan har man böcker till då ? :S

Iallafall är jag klar me g-nivån ! Skit happy för det . Bara jag inte får en blackout nu :O då blir jag rikigt sur på mej själv för jag ska inte ha ett jävla omprov ? Nej det ska jag bara inte ! För vet ni vad det skulle vara det första provet jag inte klarade i hela mitt liv :) Haha . Nu behöver jag en paus från alla ord blod och hjärta hit och dit orkar inte se dom orden just nu . Så nu blir det att fixa wickans blogg som jag har glömt (a)

Ser det här kul ut tycker ni ? neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej !


pluggish time

Haha fan vad fult '' pluggish time '' men vadå liksom haha garvar ju skit mycke :) Jaja som ni ser plugg nu mat & kompisar sen . Och stör mej inte för då blir jag ofukuserad och provet är svårt haha , puss

Lilla söta domme i skolan idag . Haha hon har damp på sitt hår (a)
Men jag fixade de ett par gånger me flätor men nä domme har svårt att acceptera sitt hår xd
Domme du har fint hår fatta ?! Haha :)

back from school

Så nu var skoldagen slut då . Äntligen jag tror att jag dör av rolighetsbrist i skolan -.- Haha jag har varit trött precis hela dagen så fort jag satt mej eller la mej på en bänk trodde jag att jag skulle somna .. Jag är orolig för imorn , alla åttor har typ fått IG på sitt noprov till och med alla som är duktiga i skolan ? Asså det kommer verkligen inte att gå bra för mej men jag måste plugga mycke iallafall . Thats true ! Jag kanske ska plugga lite mer me issa ikväll ? Men jag måste först plugga själv för ni vet när man är med kompisar så gör man oftast mer än att plugga ? Iallafall jag , sen ska jag möta filli för vi ska byta tillbaka våra skor äntligen får jag tillbaka mina varma uggs :) Men hon ville låna dom och vad gör man inte för vännerna ? Hihi nu ska jag nog smsa henne möter henne innan jag börjar plugga så jag kommer igång fort . Juste var det några tjejer som hade mjukisar idag ? (a) Om ni hade det ett stort + till er och ni som inte hade det : Kom igen någongång kan man ställa upp för alla flickor haha ! Ser att jag skriver för mycke nu typ eller ? Haha skriver mer senare (;


Ha de bra !


grattis

GRATTIS WICKAN PÅ FÖDELSEDAGEN SÖTNOSEN :D

skolan

Nu sitter jag i skolan brevid bästa cindy , wissem & wickan :)

inget mer idag

Hejj har inte hunnit blogga idag har pluggat me issa & felle . Idag så simmade vi i skolan ju :O Haha issa vi vet att du är stolt över dej själv för att du va me men hatar att bada - den lilla gullungen har gått och sagt så hela dagen tror jag .. Haha :) Iallafall så för att få mvg så ska man simma 80 längder jag sattsar på det men vi hade inte så mycket tid på oss idag så jag och issa simmade 40 längder , ah faktiskt där sitter ett vg ! Jätte bra tycker jag för att vara första gången man simmar i 8:an eller hur ? Haha och en ännu bättre sak : på bara 20 minuter ! I + I är bäst . Aja efter det så hade vi en massa tråkiga lektioner men på matten fick jag 4 fel , ja sådär nöjd me det men jaja vad ska man göra ? Jo sattsa mvg på nästa prov som är efter höstlovet :O för jag är mattesnille så jag ska kunna det här . Efter skolan så gjorde jag ju maten som jag skulle det blev faktiskt riktigt gott (a) mycke godare än förväntat . Sen smsade jag issa och vi bestämde plugg tid hos mej me felle också vi drack vaaaarm choklad och åt mackor också mums !

Nu ska jag nog sova tror jag men innan det ska jag kolla på film och läsa igenom kapitlet till provet , skit roligt från 226-235 !

Juste imorn fyller wictoria år lilla 13:åring som blir fjortis imorn . Haha gratta henne och ännu en till sak ! Madde fyller år idag om ni har glömt att gratta henne gör det !
Ojojoj nu blev det lite långt ?! Godnatt

godnatt

Det blev en tripp till spånga och hämtade min lillebror hos en kompis jag och mamma handlade först choklad :) Och vet ni vad jag såg ? Marabu vinter :O Haha det är nötter i den .. Iallafall så handlade vi mat på vägen hem . Sen satt vi oss framför Wallander och åt frukt nyttigt och bra . Mysigt var det iallafall ny städat hus och tända ljus , och imorn måste jag göra maten hemma -.- Mamma sa att om vi skulle ta den maten jag ville ha skulle jag få göra maten ! Haha vilket skämt kommer bränna allt ? Nej skojar är faktiskt gansak bra på att laga mat ? Okej jag vet att linda inte tycker det . Haha misslyckades totalt på hennes tjejkväll (a) Men nu är jag bättre :) SUCK imorn är det simning som första lektion jag hade glömt men jag ska nog vara med vi får se . Jag måste typ sova nu så jag orkar imorn , men det är ett problem . Jag är inte alls trött :O jätte jobbigt men jag ska nog sätta på desperate så kanske jag somnar hehe . Godnatt !

baka

Hejsan idag har jag inte haft tid för att blogga ? Nej det är inte sant jag har haft all tid i världen men jag orkade bara inte sätta på datan men nu sitter jag me den i knät . Ja idag har varit en riktigt slapp dag om man säger så . Jag har inte gjort någonting typ städat och kollat på tv typ :O Men iallafall så ska jag baka nu tror jag haha ! För vi ska käka fin middag och då är det alltid gott me efterrätt får se vad det blir :) Puss

hemma

Så jag är hemma eller har varit ett tag men kollat på film och så :)
Det var kul inne i stan men ja orkar faktiskt inte blogga om det !


aik

Haha måste läggas till !
AIK leder mot gävle :D
Nu kammar vi hem guldet grabbarna AIK ! :D


skynda

Oj jag hade sett fel på klockan :O så nu har jag bråttom :)

seg dag

Idag blir det skojj igen men dagen började slapp , vaknade runt tio och fick en massa sms + att johanna kom in och gjorde något men jag gick upp vid ett haha somnade om me andra ord ! Sen gick jag upp och duschade och roade mej framför tv:n jag åt lite mat också sen ville min lillebror kolla på peter pan me mej så vi gjorde det tills AIK - GÄVLE startade för det kan man ju inte missa . Så nu är det halvlek och jag har precis plockat fram ny pressad juice ( stavining ) me bär i . Så nu ska jag gotta mej innan jag fixar iordning mej för en till kväll i stan . Puss !

måste läggas till

Juste måste bara skrivas till kom på det bara .. Idag hade jag ju musik prov och jag hade inte pluggat så mycke men jag var ganska säker på allt , jag tror att det gick rätt bra men verkligen inte alla rätt . Men vg kanske blir nöjd me bara G men det skulle vara bätre och roligare om det blev vg haha och änu bättre mvg kanske + ? Nej skojar det skulle aldrig hända men iallafall . Haha jaja godnatt (a)

godnatt ?

Jag har inget kul att hitta på så det blit väll en film på datan typ nu har ni något förslag på film ni som är uppe den här tiden ? Annars blir det väll depserate som vanligt på tv istället då (a) Jag är ganska trött också efter allt prat ikväll har ganska mycke att tänka på och imorn ( eller tekniskt sett senare idag ) är det en ny dag så jag måste nog sova snart också om jag inte hittar på något , men nu fick jag ett sms och mobilen är på sminkbordet så nu ska jag kolla det . Men jag kanske skriver om jag är vaken och hittar min lilla rara dator senare haha . Annars Godnatt


natt ätare

Haha det är vad jag är natt ätare kan gå en hel dag utan mat & sen var skit hungrig på natten samma sak om jag äter hela dan så äter jag ändå på natten hm skumt men det är något jag lever me haha iallafall blev det någon mystisk yoghurt typ '' äkta vanilj me krossade chokladbitar i .. '' haha det var faktiskt ganska gott ?

vill ha !

Vill ha min canada jacka & min hårförlängning nu nu nu ! läääängtar så (a)

snabbis

Haha det blev ett litet snabbt inlägg innnan jag åkte för vi fick ganska bråttom haha ! Iallafall hade jag det jätte mysigt ikväll . Jag och olivia åt mat på levinsky och efter det blev det en brownie från 7 eleven (a) Vi snackade ganska mycke vid middagen mysigt och bra :) Juste hade plattat håret som vanilgt men regnet förstör mitt hår på riktigt asså jag blir aldrig nöjd me mitt hår när det regnar .. Så det var liksom fint nät jag åkte men efter ett tag blev det ju lockigt för regnet , men det blev ganska coolt på något sätt ? haha happy ? Aja nu ska jag stoppa i mej lite mat tror jag .. Det var ju länge sen jag åt !

Mitt lockiga hår , håll me om att det blev coolt ?!
Haha okej ida skryt inte , men nej jag gör inte det
Asså jag blir verkligen aldrig nöjd me lockigt hår
Första gången och då kan man ju faktiskt få säga att man tycker det är fint ? (a)

nu drar vi !

Hejdå nu drar vi :)

outfit


mycke

Det har hänt ganska mycke sen jag skrev igår haha , men jag har iallafall gjort två headers åt felle skit lika min & issas jag ville göra något annat men jag orkade inte närhon sa hur hon ville ha den (a) Gå in och kolla på hennes blogg och säg vad ni tycker :) Idag var jag i skolan haha lääänge sen men det var ganska kul faktiskt roligare än att sitta hemm aoch tråka . Nu väntar jag på att filli ska komma till mej hon ska hjälpa mej lite med vissa saker hehe . Sen ska vi ta tåget tillsammans till stockholm jag ska möta upp olivia där ska käka middag sen ska vi nog spendera kvällen inne i stan . Iallafall så ska jag fixa mej nu skriver innan jag drar tror jag . Alltså stan nästa !


varm dusch

Kom precis ut ur en riktigt varm & skön dusch , rakade benen och smörjde in mej i lite olika krämer (a) Riktigt skönt & fräsht :)


musik prov

Ätit klart typ , det blev ett glas multivitamin & en ostmacka . Haha idag måste jag typ börja plugga gjorde typ ingenting igår & imorn är ju liksom provet . Men det är lite segt att plugga nu direkt på morgonen så jag gör nog det lite senare . Det kan ju inte skada om jag börjar om en timme eller så . Men jag är typ skit sugen på något vet inte vad men jag ska nog försöka lista ut något , vet ni något gott ? Kommentera isåfall och skriv vad ! Puss 


orientering

Idag i skolan är det orienteringsdag . Vi börjar halv ett men jag ska ju inte till skolan idag så jag behöver inte tänka på det . För jag är ju ledig hela dan , Nu kurrar det till i magen ska dra och äta !

engelska

Hihi , I am happy :) I dont know why but I am ! Today is going to be a good daaaaay :) Men först ska jag sova . Goodnight


kom på en sak

Näej det blev inte sista inlägget . Kunde inte sova & datan låg närmast sängen så jag tänkte skriva lite mer , men till saken nu jag kom på en sak .. Nu när jag har svart bakgrund så blir de lite fult me vita täckta bilder ? Och det är ganska jobbigt att fixa alla svarta hela tiden :Ö Hur ska detta gå ihop ? Haha men spela roll jag vänjer mej nog vid att gör dom svarta . Juste på issa la ut en helt fantastisk låt på sin blogg tidigare idag '' I was born to tell you I love you '' helt underbar text . Och den påminde mej om en annan skit fin låt lyssna :

'' It's not over '' :')


godnatt

Nu har jag ny design igen , vad tycker ni ? Simon ( min systers pojkvän ) har gjort den till mej :)
Tack simon ! Aja nyss kollade jag på gray's anatomy & efterlyst , när det handlar om märsta kan man ju bara inte missa efterlyst (a) Haha jag bytte kanal varannan sekund typ . Nä okej kanske inte riktigt men ni förstår vad jag menar . Iallafall så ska min kära syster plugga on this data . Så det här blir nog sista inlägget för idag . Bomba me sms för jag har aaaas tråkigt ..
Godnatt

Here is my beautiful feliciagrufman . I haven't seen her in two days now ..


jag & issa


plugg & städing

Nu har jag precis ätit middag jag & issa var tidigare idag ute och shoppade godis som jag säger (a) Vi åkte upp till eurostop vet att vi är onöödiga men vad spelar det för roll när man inte har något att göra . Jag blev ju iallafall glad för mitt goda godis . Sen satt jag hemma och började faktiskt måilla skit mycke .. Ajajaj men jag låg framför '' wild child '' och det blev bättre efter ett tag . Nu har jag precis ätit & issa har fixat min header . Asså själva iden e skit bra , men jag hatar bilden ser ut som om jag tittar ut i intet .. Hon kanske får ett nytt uppdrag att göra en ny men jag har iallafall frågat en annan som har photoshop som kanske kan skära den bättre ? Haha iallafall så måste jag stäääda nu :Ö


Oj glömde att jag satt & skrev haha har förresten städat klart nu :Ö men nu ska jag plugga till provet på fredag ! Pussar


godmorgon

Godmorgon och hejsan , jag vaknade för ungefär en timme sen då börja jag svara på alla sms . Iallafall har jag inte ätit frukost än så jag ska nog göra det nu hoppas issa är vaken snart , jag vill ha gooodis men jag och issa ska handla när hon vaknar & jag är suuugen nu !! Haha sen måste jag plugga till musik provet på fredag . Förra musikprovet fick jag alla rätt men vet inte om jag satsar allt på det provet men det skulle ju vara kul om jag fick alla rätt . Det här är tredje dagen som jag är sjuk skit tråkigt , saknar vissa personer i skolan (a) Hehe nu ska jag äta iallafall . Puss

skynda

Nu börjar desperate skyyyynda !

tröttnat

Jag har tröttnat på min header igen . Asså den är sjukt fin typ finaste jag har haft men ändå så jag venne jag vill ha något enklare men vi får se jag ska nog göra en själv den här gången . Maja får för mycket ^^
Vad tycker ni om den här ? '' bortsett från bilden ''

Haha riktigt lik issas men men den ska inte bli såhär :)


hannah monthana

Haha jag vet att jag är töntig men hannah monthana är faktiskt roooligt :D Nyss var jag ute me vanesz , fillis & issa . Det var skit kallt så vi gick in på en gång . Jag har gjort klart johannas header kolla in ! http://flickasdagbok.blogg.se/ säg om ni tycker om den . Puss

header

Hejj jag var hemma idag me , har glömt att skriva men jag har iallafall inte haft något att göra idag . Men snart är det deserate :) Nu ska jag fixa min systers blogg http://flickasdagbok.blogg.se/ bluuggar senare Kisses '


så himla glaaaad just nu !

Tack jätte mycke för era kommentarer om mitt hår (a) Alla har olika åsikter det gör det lite jobbigt att välja :O Men ni som inte skrev erat namn kan gärna göra det , skulle gärna vilja veta :) Och fortsätt att kommentera för det är det som gör det roligt att blogga !
Puss !

Bara för att jag och issa e sjuuka i huvudet ! :O

fuckface

Haha issa loggade precis in & ut och hette '' fuckface '' då insåg jag att det är precis vad jag borde heta . Har liksom inte fixat mej alls inge smink och inga speciella kläder haha (a) Men en liten snäll kommentar som jag fick idag var '' vad finklädd du är för att vara sjuk '' Issa sa det till mej , blev ganska glad :) Haha det kanske inte va en så stor kommentar men iallafall . Nyss var jag iallafall me felle och issa vi knalla runt lite först och sen så åt vi glass hos issa . Haha och nu kollar jag på tv disney channel :D ! ska nog vara hemma imorn me känner mej illamående :S Aja nu ska jag in på faaaceboook och chilla lite kanske spela zebra tower haha ett nytt tråkigt spel som gör en beroende .. :O bye !

nu vill jag veta ..

Vad ni tycker !

klackskor

Klackskor är mitt nästa köp längtar verkligen tills jag får mina pengar så jag kan köpa dom . Är verkligen förälskad i dom :O Haha sitter liksom och kollar på dom på internet , hihi (a) Min syster köpte också ett par jätte fina för ungefär en vecka sen tror ja .. då ja köpte uggs . Jag har jätte tråkigt , kanske ska ta bussen & handla godis ? haha sjukt sugen på något gott . Någon som också är sjuk som vill hänga på ? Bara att säga till ! Haha nu ska jag smsa alexandra Puss


Haha fin fina bilder på mej & fillis innan sommaren !

sjuk

Hejsan idag är jag hemma från skolan , jag är jätte trött .
Igår sov jag precis hela dan typ sjukt skönt
Iallafall så sitter jag & kollar på tv me en smoothie & chokladbollar (a)
Muuums lite mer mm i livet ..


Hemma nu

Hellu nu är jag hemma igen . Jag har haft en riktigt rolig helg har ni ?
Men man kan ju säga att jag har sovit jätte lite hehe (a)
Så idag när jag kom hem vid ungefär halv två sov jag ända till 7 sjuuukt skönt
Aja jag har gjort en massa saker , men jag orkar inte säga allt
För jag är sjukt trött ska nog vara hemma från skolan imorn också .
Känner mej lite krasslig , har ont i huvudet & ont i halsen
Puss & Godnatt allihopa !

Hejdå Märsta

Som alla vet så är det 14:åringar som konfirmerar sej . Så i år är det min tur , och jag vill på sommar lägret så i helgen ska jag på mini läger . Vet inte vad jag känner men ja ska nog ha kul . Men kommer sakna alla kompisar ni vet vilka ni är ! Så det här är sista inlägget innan jag åker Byebye Märsta vi syns efter helgen
Men ni får bomba me sms & ringa hur mycke ni vill för jag kommer ha tid för er ! Puss


Nyduschad

Kom precis ut ur en härlig & varm dusch har fixat naglarna smörjt in mej i massa krämer och haft ansiktsmask
Har haft en lite spa kväll framför desperate housewives . Älskar desperate kan titta flera gånger om .
Iallafall så känner jag mej riktigt fräsch och fin nu , och ska snart lägga mej i en nybäddad säng .
Idag har jag faktsikt städat också & tagit diskmaskinen men jag dammsög aldrig i trappan som mamma sa så jag lär väll få lite att göra imorn efter skolan . Förresten fick jag vg+ på min no uppsats och mvg på min kristendom sammanfattning (a) på matteprovet tror jag att jag fick ganska bra men inte fan vet jag ? Haha nej nu ska jag sova och drömma så sött .
Godnatt & Pöss


Det Hjälper Mej


Att vakna upp och se sej i spegeln med den här skylten är det bästa som finns !
Jag blir liksom glad när jag ser mej själv , gör en likadan vet jag ?!
Ni kommer inse att det är skönt och att det hjälper :)
Nu ska jag måla naglarna och fila dom och lite sånt desutom e min favorit låt på
Älskar att lyssna på musik & sjunga det höjjer upp mitt humör till det bästa .
Haha men nu kom jag av mej , hihi (a)
Puss

Dålig Uppdatering

Haha jag vet att jag typ inte har bloggat på ett tag men jag har inte orkat har andra grejor att tänka på .
Idag är det torsdag men jag önskar det var fredag haha för jag orkar inte gå upp på morgonen ^^
Aja jag skriver lite senare för nu ska jag stääääda :)

Brukar vara nogrann med att rotera bilderna men just idag orkar jag inte !


HEART


idag är idag imorn är imorn

Asså idag har jag kommit på en sak
Man ska ta en sak i taget bara skita i dagen imorn förns den dagen är idag
& dagen idag är förflutet imorn ! Visst man ska ha minnnen ?
Men ändå allt blir så jobbigt om man tänker på morgondagen hela tiden
Man ska tänka posetivt . Ta åt dej och börja leva livet
För idag kanske är den sista dagen i ditt liv Imorn kanske inte finns & igår är glömt

outfit imorn ?

Skulle lägga fram kläder tills imorn men jag hittar inga
Jag har typ inga kläder .. Måste & shoppa
Någon snäll som vill hänga med ? Smsa isåfall !


Vinterns Köp


kanelbullensdag

Nu väntar jag på att mamma ska baka klart kanelbullarna
Idag är det faktiskt kanelbullensdag !
Just nu sitter jag me mjukiskläder , det är inte så fint väder så jag är inte på humör för att fixa mej idag
Nu ropar mamma så nu ska jag äta bullar & dricka cola .


Skopunkten

Jag har inte hunnit blogga idag för jag har handlat skor
Ett par uggs ! Svarta för er som undrar
Det var ett par skit fina klackskor som jag ville ha också men mamma sa att jag fick vänta
Men är riktigt nöjd me mitt köp iallafall :)

Haha dom är inte så fina men bekväma !
& sen köpte jag underbart godis (:


mums !

/ MINI IDA

Godnatt

Nejj det finns absolut inget att göra
Jag ska kolla på film nu & stänga av datan
Jag kanske blir trött av att kolla på film sen kanske jag somnar ?
För det är ändå tråkigt att vara uppe själv
Men om jag inte somnar sätter jag på datan & skriver igen
Annars Godnatt på er !

Tråkigt ?!

Asså jag har så tråkigt som man kan ha en lördag kväll
1. Hemma utan kompisar
2. Inge roligt på tv
3. Har inga bra filmer
4. Inge roligt på datan
5. Inga sms ?!
6. Har inge gott att tugga på

Men idag är det kanellbullens dag :)
Så ja hoppas att jag får kanelbullar idag
Efter att jag har sovit såklart !
Har ni några förslag på vad jag kan hitta på i min ensamhet ?


annorlunda kväll

Vanligt vis skulle jag vara me issa & felle just nu /:
Men idag är annorlunda , jag sitter helt själv .
Det känns helt fel men sånt är livet ibland ?
Jag skulle frågat om dom ville sova hos mej men orkade inte
Imorse vaknade jag vid ett av att mamma kommer in
Mamma ; Ida är du vaken ? Dina systrar undrar om du är död ?
Ida ; Nej jag lever . Hur mycke är klockan ?
Mamma ; Klockan är 13.00
Ida ; Okej
Mamma ; du sover alldeles för mycket
Ida ; Jaja
& nu när jag kommer in på kvällen så säger hon
Mamma ; Ida är det du ? Gå & sov du behöver sömn :)
Haha asså hon e konstig ibland min mamsi .
Iallafall så är jag inte ett dugg trött så jag är nog uppe ett tag till
Kanske ska ringa filli om ett tag hon kanske räddar min kväll lite


Godnatt

Jag är så trött att det ända jag kan tänka på just nu är en varm säng .
Jag gick liksom upp halv sju när vi började halv tio
Men det var ju bara för att jag sov i vällingby hos fillifjonkan
Aja hur som helst så skulle jag bara säga godnatt för nu orkar jag inge mer
Godnatt

!


Hos fillis


( Jätte gamla bilder på fillis data shit asså )
Nu sitter jag hos fillifjonkan vi har köpt lite godis & päroncider .
Vi ska väll käka lite gott innan vi sover
Men nu pluggar lilla filli till matte prov imorn men det ska nog gå bra
Förresten imorn missar jag min sovmorgon -.-
För vi måste åka från vällingby vid halv åtta och jag börjar halv tio :O
Så nu ska filli vara glad :Ö
Men lite hemska saker har hänt också som har gjort mej lite deppig .
Jag bråkar me två bästa vännerna jobbigt och sant
Men jag orkar nog inte lösa de på telefon så de blir imorn i skolan
Kanske jobbigt första stunden men iallafall 
Aja nu ska jag hjälpa filli & plugga 
Bloggar kanske senare
Annars ; Ha de bra ! 


fillis här :)

Hejsan svejsan :)

Nu är det fill som skriver , nu sitter vi hos ida och lyssnar på musik och pratar fast vi ska nog dra te mig nu. Ska kanske fråga om ida kan hjälpa mig med matten har prov imorn och jag lovar att jag kmr få IG -.- aja vi hörs pusshej :) <3

 


Jag och ida a long time ago :)


ändrat

Maja ändrade precis min deisng nyss
Jag var inte riktigt nöjd me den andra
Men nu är jag så nöjd sóm man kan bli
Haha
Idag var vi me skolan på Dustin Home
Dom som sponsrar Idol 2009
Vi gick mest runt i fabriken
& fick veta någon tråkig information



Vi fick presenter
=D Maja & jag satte på oss våra Idol tröjor på en gång och hade dom i skolan
Haha vi vet att vi är lite sjuka men ändå ?
Jaja iallafall så väntar jag på filli som slutar lite senare än mej
Vet inte vad vi hittar på men något finns de ju alltid
Ha de bra !

RSS 2.0